Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

Ny patient

Vi glæder os til byde dig velkommen til, Quality Premium tandklinik i Alanya-Tyrkiet. Vi er et team af dygtige og erfarne tandlæger, der udfører alle former for tandbehandling af højeste kvalitet.

Første gang du kommer, bruger vi god tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende. Du vil blive modtaget af en af vores dygtige tandlæger, og vi sætter god tid af til, at vi kan snakke om dine forventninger og behov. Vi lægger også vægt på, at du lærer os at kende. At vælge tandlæge er nemlig et spørgsmål om tillid og god kemi.

Ved besøget vil der være tid til at lave et grundigt tandeftersyn og drøfte de spørgsmål, du må have. Herved bliver du velinformeret om, hvordan tingene forløber, hvordan behandlingerne foregår og hvad du kan forvente. For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Og vores indbyrdes kommunikation skal være baseret på gensidig tillid.

Vi vil gerne give dig en god oplevelse fra dit allerførste besøg hos os. Kom derfor gerne ti minutter før den aftalte tid, så der er god tid til, at du bliver godt modtaget og registreret i vores journalsystem. Det er en fordel, hvis du medbringer gyldigt id. I forbindelse med oprettelsen vil du blive bedt om at udfylde vores helbredsskema, så medbring derfor gerne medicinkort, hvis du har sådan et. Du får en diagnostisk grundundersøgelse, hvor vi grundigt undersøger dine tænder for plak, begyndende huller, synlige skader, samt mundsygdomme. Vi tager desuden røntgenbilleder (Panorama) af dine tænder hvis vi har mistanke om et potentielt og skjult problem.

 

https://usercontent.one/wp/www.alanyadentalservice.com/wp-content/uploads/img_0102-650x480.png

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.