Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

3D SMİLE DESİGN

Oplev fremtidens tandpleje allerede i dag, med 3D SMILE DESIGN

Spørgsmålet, vi står over for hver dag i vores tandlægepraksis, er - "Hvordan vil mine tænder præcist se ud, når behandlingen er færdig?" Hidtil har vi kun kunnet vise billeder af andre patienters tandsæt, hvilket er nok for mange patienter, men ingen situation er ens, og de billeder kan kun give patienten et groft billede af, hvad de kan forvente. Det er nu fortid hos Alanya Dental Service, hvor vi som de første og eneste i Alanya, kan tilbyde Hollywood Smil med 3D SMILE DESIGN teknologien.

Digital Smile Design er en helt ny måde at planlægge og implementere en tandbehandling på. Det er den eneste metode der involverer patienten i at træffe beslutninger og løse patientens dilemma, der er vigtige for den endelige resultatet af proceduren.

Digital Smile Design giver mulighed for at vise patienten 2D- og 3D-billeder af kæben og derefter vise patienten, hvordan tænderne vil se ud i hver af de tilbudte behandlingsmuligheder. Desuden kan patienten under selve proceduren visualisere, hvad der bliver gjort i øjeblikket, og hvorfor det bliver gjort, så man er bedre informeret, når det er nødvendigt at træffe yderligere beslutninger.

 

Quality Premium - Alanya Dental Service

Oplev fremtidens tandpleje allerede i dag, med 3D SMILE DESIGN

For at opnå den bedst mulige tilpasning af kroner, broer og facader, anvender vi hos Alanya Dental Service 3D intraorale scannere, som ændrer den måde, tandlægerne tager aftryk, laver kroner og udfører andre almindelige former for tandpleje. Med muligheden for at scanne en patients mund kan tandlægerne nu foretage målinger ned til en mikron. Dette niveau af præcision var uhørt, før intraorale scannere blev introduceret.

I modsætning til traditionelle metoder til aftrykstagning producerer intraorale scannere digitale filer. Disse digitale filer kan derefter nemt deles med mundkirurger og laboratorieteknikere.

Scannerne fremstiller et digitalt aftryk af tandens anatomi eller et implantats tredimensionelle position. Digitale aftryk giver patienterne den bekvemmelighed, at de ikke behøver at udholde traditionelle aftryk: ubehagelige materialer med ubehagelig smag, voluminøse, besværlige skåle og mulig mundvigen.

En hurtig, smertefri scanning af din mund viser hver enkelt kontur af hver enkelt tand på computeren i 3D-farve. Scanningen sendes derefter digitalt til vores eget laboratorium, som derefter kan fremstille absolut nøjagtige tandkroner, tandbroer eller facader til dig via 3D-printning.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.