Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

Tandblegning i Alanya

Vi kan give dig smilet tilbage

Der kan være mange grunde til, at man har misfarvede tænder. Mange vil med alderen opleve at få mørkere og mere misfarverede tænder end tidligere. Det er naturligt og kan opstå af mange forskellige årsager.

Misfarvede tænder kan både komme på grund af for eksempel rygning, et stort indtag af farvende føde- og drikkevarer som lakrids og rødvin, og det kan også opstå på grund af indtag af medicin. Nogle er også født med tænder, som er sværere at holde hvide end andre.

Hvide tænder gør en stor forskel for hele dit udseende og udstråling, når du smiler, og derfor vælger mange mennesker i dag at få lavet en tandblegning. Det er i dag muligt at blege sine tænder derhjemme, men det sikreste resultat opnås ved at få foretaget en professionel tandblegning.

Hvis du kommer til vores klinik for at få foretaget en tandblegning, vil vi begynde med at tage en snak med dig om det ønskede resultat. Herefter vil vi undersøge dine tænder grundigt, så vi er sikre på, at de er egnet til en tandblegning, og så vi kan lave en nøjagtig farvebestemmelse af dine tænder. På den måde sikrer vi os, at du får et naturligt og flot resultat af tandblegningen.

Behandlingen er skånsom, men meget effektiv, og giver synlige resultater med det samme.

 

//www.alanyadentalservice.com/wp-content/uploads/0f4b8b3a-30e8-4234-93d7-c25bb827d39c.jpeg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.