Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

TANDPROTESER

KVALITETS TANDPROTESER

Der er forskellige typer af aftagelige proteser til forskellige behov. Der er helproteser og delproteser. Der er også forskel i pris og kvalitet. Spørg os til råds, og vi vil fortælle dig om de forskellige muligheder, der er for behandling samt for priserne. Vi rådgiver og vejleder altid vores patienter ud fra de individuelle behov og fortæller naturligvis, hvis der er behov for en tandprotese.

Ved hjælp af tandimplantatteknikken kan man få fastsiddende tandproteser. Det er en lettelse at få en implantatbåret protese, hvis man døjer med proteser, som løsner sig fx ved tale, og når man spiser. Protesen sidder fast ved, at den klikkes fast ned over tandimplantater, som er en slags kunstige tandrødder. Herved genoprettes evnen til at tygge sikkert og godt, smagssansen forbedres, da protesen fylder mindre og æstetikken forbedres. Man kan sammenligne protesen med sine naturlige tænder.

Hvis der samtidig trækkes tænder ud, når man begynder protesebehandlingen, skal man være opmærksom på, at protesen skal underfores efter 3-6 måneder. Gummen svinder ind, når tænder mistes, og protesen holder med tiden op med at passe til underlaget. Derfor lægger man nyt materiale ind under protesen, så den ligger godt an mod gummen igen.

Fælles for proteser er, at de erstatter tænder, der er mistet. De hjælper med til, at man stadig kan tale normalt og tygge sin mad. Kinder og læber fyldes ud, så ens ansigt bevarer sit udseende.

Inden vi laver proteser, forudgås det altid af en omhyggelig undersøgelse. Kæber, kæbeled, sammenbid og slimhinder undersøges og analyseres. Der tages røntgen og aftryk af mund og tænder både foroven og forneden. Vi afstemmer forventninger til udseende, funktion og prognose.

Når protesen er lavet færdig hos tandteknikeren og skal udleveres til patienten, er det tit nødvendigt, med konsultationer på klinikken i dagene efter, for at få justeringer af protesen. Der skal slibes lidt dér, hvor der kommer små tryksår. Det gentages, indtil protese og gummer passer helt rigtigt sammen. Det hårde protesemateriale passer sjældent fra start 100 % til den bløde, bevægelige slimhinde i mundhulen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.