Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

TANDRENSNING

Rensning med ultralyd hos tandlægen betyder, at du kan få en smertefri tandrensning!

Ultralyd er et eksempel på moderne teknologi, der skaber et smertefrit tandlægebesøg for patienter. “Ultrasonography” er en teknisk betegnelse for at bruge højfrekvente impulser til at skabe vibrationer. Tandlæger anvender ultralyd til brug i deres "ultralydsrensere" som er i stand til at vibrere små fragmenter af snavs, plak eller andet uønsket materiale fra tænderne.

Når du får foretaget en tandrensning, fjerner vi plak, tandsten og misfarvninger på dine tænder. Plak er en ophobning af bakterier på tænderne, hvori der let aflejres kalk fra dit spyt, og det er netop denne kalkaflejring, der gør blød plak til hård tandsten. Plak og tandsten er skadeligt for dine tænder, da det kan forårsage alt fra tandkødsbetændelse og caries til den mere alvorlige tandsygdom paradentose. Med andre ord er regelmæssige tandrensninger den bedste forebyggelse mod problemer med tænderne, og samtidig er tandrensning et essentielt skridt på vejen til sunde tænder hele livet.

Tre supplementer til tandrensning

Jo mindre dit behov er for tandrensning, desto bedre en tilstand er dine tænder i. Derfor er det værd at vide, hvilke væsentligt supplementer til tandrensning, der findes.

Mad og drikke efterlader rester på dine tænder. Det er disse rester, der danner plak. Det farlige ved plak er, at det benytter den sukker, du spiser og drikker, til at danne syre, hvilket vil nedbryde din emalje. Derfor er der vigtigt, at du undgår store mængder sukker og i stedet har sunde drikke- og spisevaner.

Grundig tandbørstning er den nemmeste måde at få bugt med bakterier på tænderne, og dermed altså fjerne fundamentet for plaks opståen.

Tandtråd er et centralt supplement til din tandbørstning. Gennem brug af tandtråd får du nemlig fjernet alle de bakterier, som tandbørsten ikke kan komme i nærheden af.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.