Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

Tandlægeskræk

Du er ikke alene om, at være bange for at gå til tandlægen. Ca. 40% af befolkningen, har det som dig i større eller mindre grad. Vi har alle forskellige smertegrænser og fortrolighed med at gå til tandlægen.

Tandlægeskræk er en folkelig betegnelse for det at være nervøs eller bange for at gå til tandlæge. Man kan være bange for undersøgelsen, instrumenterne, behandlingen eller selve situationen. Vi kan hjælpe dig på flere måder, når det drejer sig om at behandle og forebygge angst for tandbehandling. Vigtigst af alt, er et fortroligt samspil mellem dig og os.

Det er vores mål, at give dig den største smertelindring til dine behandlinger, så du får fortrolighed med at gå til tandlægen. Hos os gør vi meget ud af, at du får en god oplevelse hos tandlægen.

Oplys altid, hvis du har tandlægeskræk. Så har vi mulighed for at afsætte god tid til din behandling. Dette kan skabe den ro, der giver større tryghed. Vi vil altid respektere dine grænser. Jo mere du fortæller os, jo bedre kan vi hjælpe dig. 

Aftal med tandlægen, hvad der skal laves, hvordan og hvor hurtigt. Stil gerne spørgsmål til behandlingen.
Sig hvis du føler smerte eller angst under behandlingen, vores personale kan hjælpe dig, med en beroligende hånd. Er det ikke nok, bed altid om en pause.

Sørg for regelmæssige besøg hos tandlægen, så du kommer ind i en rutine. Undlad at aflyse, da det medvirker til at tage hånd om angsten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.