Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

AKUT TANDLÆGE

AKUT TANDLÆGE ALANYA


Har uheldet været ude og du knækker en tand eller du oplever at have tandpine på din ferie, så ved du også hvor værdifuldt det er, at have en akut tandlæge ved hånden, når du har allermest brug for hjælp.

Tandskader– og smerter har nemlig en tendens til at ramme, når du mindst venter det. Tit og ofte også på ulejlige tidspunkter. I sådanne situationer er det alfa og omega at have en god tandlæge, der tilbyder hjælp i akutte tilfælde, og det er netop, hvad vi gør hos Alanya Dental Service.

Vi er alle forskellige, når det kommer til tolerancer og smertetærskel. Derfor håndterer vi også ofte problemer med tænderne forskelligt, men under alle omstændigheder råder vi dig til at søge akut tandlæge, hvis du:

  • Har slået en tand helt eller delvist ud
  • Har knækket et stykke af en tand
  • Har en løs krone – eller hvis du har mistet en krone
  • Tabt en fyldning
  • Har voldsom tandpine

Fælles for mange af disse tilfælde er, at hvis de ikke behandles i tide, risikerer du at forværre situationen. Med andre ord gælder det, at jo hurtigere du kommer akut til tandlæge, desto lettere forløber behandlingen. Derfor er det ligeledes essentielt for dig, som lider af tandlægeskræk, at du kontakter din tandlæge hurtigst muligt – husk på at vi giver smertefri behandling!

I vores bestræbelser på at hjælpe dig bedst muligt, har det afgørende betydning, at du tager akut kontakt. Har du eksempelvis slået et stykke af din tand, kan en hurtig reaktion nemlig forbedre mulighederne for, at det afslåede stykke kan sættes på igen.

Har du interesse i hurtigt at komme på benene igen, hjælper vi som akut tandlæge gerne dig, når uheldet rammer! Det eneste du skal gøre, er at kontakte os!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.