Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

BIDESKINNE

HVAD ER EN BIDESKINNE?

Det er en meget almindelig vane at knirke med tænderne om natten, hvilket tandlæger og læger kalder bruxisme. Fordi bruxisme sker, mens du sover, har du ingen kontrol over denne særlige vane, og det kan være skadeligt. I løbet af årene kan slibning eller bøjning slide tænderne ned.

I mange tilfælde kan en tandlæge ordinere en natbeskytter for at reducere skaderne på dine tænder.

En natbeskytter er en tandlægeapparat af plast, der passer over de øverste tænder. Når man knirker eller knaser, overføres en stor del af kraften til natbeskytteren i stedet for til tænderne. Ofte vil der med tiden blive dannet dybe riller i natbeskytteren på grund af kraften fra slibningen. Natbeskytteren forhindrer, at den samme kraft forårsager skader på tænderne. Uden en natbeskytter kan emaljen blive slidt for meget ned, hvilket kan føre til tandfølsomhed. Tænderne kan også blive flækket eller knækket, hvilket kræver omfattende genopbyggende tandbehandlinger for at reparere dem.

Ved at bære en bideskinne, mens du sover, forhindres du fysisk i at knirke med tænderne. Da du kan have en bideskinne på i op til 8 timer om dagen, er det vigtigt, at den passer korrekt og er så behagelig som muligt at have på. Den bedste måde at opnå dette på er at få dine tænder og din mund professionelt opmålt og derefter få fremstillet en bideskinne efter de nøjagtige mål. Hos Alanya Dental Service udfører vi mange af disse typer tilpasninger hvert år, og derfor er det et smart valg at købe din bideskinne hos os.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.