Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

Implantat Tyrkiet

 

TANDIMPLANTAT I ALANYA - TYRKIET.

Tandimplantater er skruer lavet af titanium og bruges til behandling af manglende tænder.

Et tandimplantat kan erstatte en eller flere manglende tænder ved at give dig en ny, kunstig rod. Et tandimplantat har en holdbarhed, som kan vare resten af livet, og giver dig derfor en god og solid løsning på din manglende tand. Vi anvender implantatbehandling, når tandbrobehandling er utilstrækkelig. Tandimplantatet består af to grundlæggende dele, titaniumskruekroppen og abutmentet.

Når vi ser på processen med tandimplantatbehandling, gennemfører vi behandlingen i to faser. I den første fase placeres implantaterne i din kæbeknogle på bare én dag, og der anbefales en gennemsnitlig helingsproces på 3-4 måneder. I denne fase kan patienter, der får flere tandimplantatbehandlinger på vores klinik, få midlertidige tænder.

Når vores patienter kommer til vores klinik for at få deres anden behandling, er de implantater, der tidligere blev placeret i kæbeknoglen, helet og smeltet sammen med knoglen. Den anden del af implantatet, som vi kalder abutment, placeres på det helende implantatområde med en meget kort procedure og er nu klar til behandling med tandkroner.

I vores Quality Premium Dental-klinik bliver patientens panoramarøntgenbillede og 3D-tandtomografi (CTBC) undersøgt af vores specialtandlæger, mund- og kæbekirurger før hver tandimplantatbehandling. Efter konsultationen får patienten en detaljeret forklaring og information om implantatbehandlingen i forhold til knoglesundheden.

I vores Quality Premium Dental Clinic kan tandimplantatbehandlinger udføres under lokal eller generel anæstesi. Det giver patienten et behageligt og smertefrit miljø.

Alle verdensmærker af tandimplantater bruges i vores Quality Premium-tandklinik. De mest foretrukne mærker omfatter implantater fra USA (Osstem Implant), Tyskland (Medentika og Bego Implant), Sverige (Nobel) og Schweiz (Straumann, Dentasply ASTRA).

Alle de implantater, vi bruger i vores tandklinik, er garanteret og certificeret af virksomheden i en livstid. Når anden fase af behandlingen er afsluttet, udleveres implantatcertifikaterne til vores patienter.

Det gør meget ved dit udseende at mangle en eller flere tænder. Mange mennesker, som har mistet en tand er flove over deres udseende og forsøger at skjule den manglende tand ved at dække munden med hånden eller ved at undgå at smile. Det er synd og helt unødvendigt. Der er nemlig gode muligheder for at få lavet et tandimplantat, så du får et naturligt og pænt tandsæt igen.

TANDLØSHED ER IKKE EN SKÆBNE.

Hvis du har været uheldig at miste en tand eller to, er du altid velkommen til at kontakte os og få lavet et professionelt tandimplantat af vores erfarne specialtandlæger. Et tandimplantat vil gøre dig i stand til at leve videre som normalt uden at skulle bekymre dig om problemer med at tygge eller forbeholdenhed over for at smile. Du behøver ikke længere at forsøge at skjule dit smil, men får igen et naturligt, pænt tandsæt, som du kan vise frem.

At mangle en tand eller flere giver derudover en række gener i hverdagen, som kan have stor betydning for din livskvalitet. tænker sjældent over, hvor stor betydning det har, hvis man mister bare én tand, og hvordan det vil påvirke din spiseglæde, hver gang du skal spise og tygge på noget. De fleste mennesker, der har mistet en eller flere tænder, vælger derfor at få erstattet tænderne, så de igen har et velfungerende og præsentabelt tandsæt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.