Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Stad Cad. nr.23/B - Alanya / Tyrkiet Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

Kombiner din tandbehandling med sol, varme og oplevelser!

Hos Alanya Dental Service, er der fokus på din tandbehandling, ud fra dine behov. Derfor sætter vi altid ekstra tid af til nye patienter, så vi kan lære dig at kende – og omvendt. Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo, med god dialog. Dette er med til at skabe tryghed, omkring dit tandlægebesøg.

Hos tandlæge Oguzhan Bayir's tandklinik i Alanya, er du i trygge hænder.

Tandlæge Oguzhan BAYIR udfører langt de fleste former for tandbehandling, fra tandrensning til mere avancerede specialer som kirurgi og kosmetisk tandbehandling. Fagligt og teknologisk anvendes den bedste kvalitet i behandlingen og vi har et højt informationsniveau. Der tilstræbes et behageligt miljø, hvor det er muligt at slappe af under behandlingen. Så hvis du søger en dygtig og billig tandlæge i Alanya - Tyrkiet, er du på det helt rigtige sted.

Vores behandlinger er tilpasset til at tage hensyn til de af vores patienter, der kommer fra udlandet.

 

Før/Efter Billeder Se mere

Kombiner din tandbehandling med sol, varme og oplevelser

Vores moderne tandklinik er beliggende i smukke Alanya som er en perle på tyrkiets sydkyst, ud til middelhavet med et gennemsnit på 300 solskinsdage om året. Der er uden for højsæsonen store besparelser på charter og rutefly til Alanya, især på afbudsrejser, hvilket gør at de samlede udgifter til tandbehandlingen, minimeres. Besparelsen kan man passende bruge på oplevelser for familien, i smukke Alanya.

Hvis du allerede er i Alanya eller har planer om at rejse hertil, tilbyder vi  at du kan komme forbi til en uforpligtende snak eller en gratis forundersøgelse. så du kan afprøve, hvordan det føles at være patient hos tandlæge Oguzhan Bayir. For mere information er du altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde nedenstående formular for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Vi hjælper gerne med at søge/booke fly og hotelophold, til din tandbehandling hos Dt. Oguzhan BAYIR's tandklinik i Alanya.

 

https://usercontent.one/wp/www.alanyadentalservice.com/wp-content/uploads/klinik3-638x390.jpg

Har du et spørgsmål, til os?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

1
Velkommen til Dt. Oğuzhan BAYIR's tandklinik