Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

Tandløshed er ikke en skæbne….

Quality Premium tandklinik i Alanya - Tyrkiet, har en målsætning om at tilbyde vores patienter den absolut bedste tandbehandling i Alanya, til priser som er op til 70% billigere end Europa. Alle behandlinger udføres efter de højeste internationale standarter for hygiejne og sterilitet, af vores dygtige og erfarne tandlæger. Vi søger altid efter at opnå det optimale resultat, med vægt på både funktion og æstetik.

 

Hos os skal patienten  føle sig i centrum og serviceres af et imødekommende og empatisk klinikpersonale.

Fælles for vores behandlinger er, at de alle indledes med en grundig samtale. Hvad end du skal have udført en simpel tandfyldning eller en avanceret implantatbehandling, tager vi os god tid til at gennemgå forløbet med dig, så du ikke får nogle ubehagelige oplevelser i stolen.

Hvis du allerede er i Alanya eller har planer om at rejse hertil, tilbyder vi  at du kan komme forbi til en uforpligtende snak eller en gratis forundersøgelse så du kan afprøve, hvordan det føles at være patient hos, Quality Premium tandklinik i Alanya/Tyrkiet.

//www.alanyadentalservice.com/wp-content/uploads/0f4b8b3a-30e8-4234-93d7-c25bb827d39c.jpeg

QUALITY PREMIUM DENTAL TREATMENTS

 

Vores behandlinger er tilpasset til at tage hensyn til de af vores patienter, der kommer fra udlandet.

Det skal være en positiv oplevelse at gå til tandlæge, også i tyrkiet, så husk derfor altid at informere os om din tandlægeskræk, så vi kan gøre hvad vi kan for at få dig til at glemme den. Der lægges stor vægt på, at alle behandlinger udføres så smertefrit som overhovedet muligt. Dit besøg hos os, tager den tid du har brug for, vi afsætter rigeligt med tid og vores vigtigste målsætning er, at skaber trygge rammer for dig som patient. Vi informerer og rådgiver alle patienter før, under og efter behandling.

Vi ser frem til at behandle dig hos, Quality Premium tandklinik i Alanya.

 

https://usercontent.one/wp/www.alanyadentalservice.com/wp-content/uploads/05dee5d9-8449-4d43-a1f1-e0afc98b3b09-640x437.jpeg

Et stort sundt smil er en meget vigtig del af et helhedsindtryk, en person efterlader i samfundet, fordi tænder har en tendens til at påvirke den måde, andre mennesker ser på os.

Har du spørgsmål til en specifik behandling, er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.