Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

TANDKRONER

Hvis du har en tand, som er meget beskadiget, eller du har store fyldninger i tanden, så kan det være nødvendigt at lave en krone på tanden.

En tandkrone kan laves i forskellige materialer. Det kan være en porcelænskrone, som har en god holdbarhed og et flot naturligt udseende. En porcelænskrone kan laves, så den nøjagtigt ligner en tand, og den kan laves i en farve, som passer præcis til farven på dine andre tænder, så den blender naturligt ind. En porcelænskrone kan være nødvendig og den bedste løsning i nogle tilfælde, selvom det er en dyrere løsning end en plastfyldning.

Når du kommer ind som patient hos os, vil vi tage os god tid til at undersøge dine tænder, så vi kan vurdere, om det er en porcelænskrone, du har behov for. Vi vil selvfølgelig inddrage dig og tage en god dialog med dig, hvor vi også vil give dig information om dine tænder og mulige behandlinger.

https://usercontent.one/wp/www.alanyadentalservice.com/wp-content/uploads/emax-300x149-1-650x300.jpg

En porcelænskrone er en slags hætte, som vi sætter udenpå det sidste, der er tilbage af din eksisterende tand. Når vi laver en porcelænskrone, sætter vi derfor en beskyttende hinde på din ødelagte tand, så den bliver stærkere og ikke knækker så nemt. Porcelænskronen bliver fremstillet, så den passer nøjagtigt til din tand, og så den føles behagelig i dit tandsæt. En krone er en flot løsning, som har en naturligt udseende, og den har en lang holdbarhed.

Det er vigtigt at få behandlet din tand, hvis den er ødelagt, da det ellers kan udvikle sig og skabe flere skader på de omkringsiddende tænderne og på tandkødet.

Med en porcelænskrone kan du få rettet op på din ødelagte tand, så den bliver stærk og holdbar igen. Du undgår på den måde gener og smerter og yderligere tandproblemer, og du får en tand, som fungerer og er til at tygge med.

https://usercontent.one/wp/www.alanyadentalservice.com/wp-content/uploads/bron2-650x300.jpg

Forskellige typer kroner og broer

Metalkeramik-kroner og –broer kan i modsætning til rene metalkroner blive farvetilpasset til dine omkringliggende tænder. Næst efter rene keramik-kroner er metalkeramikkroner de kroner, der ligner naturlige tænder mest. Nogle gange kan det metal, der ligger under kronens porcelæn, dog skinne igennem som en mørk linje, særlig ved tandkødsgrænsen og i endnu højere grad, hvis dit tandkød trækker sig tilbage. Disse kroner kan være et godt valg til for- og kindtænder.

https://usercontent.one/wp/www.alanyadentalservice.com/wp-content/uploads/tannlege-i-alanya-725x260.jpg

Zirconium-baseret keramik er unikt system, når det gælder fremstilling af æstetiske og funktionelle tanderstatninger. En scanning foretaget med CAD/CAM-teknologi ligger til grund for en speciallavet overdel, der udmærker sig ved optimal tilpasning, stor styrke, ingen porøsitet og evnen til at lade lys slippe igennem. Zirconium-baserede keramiske kroner og broer kan anbefales til protetiske rekonstruktioner over alt i munden på grund af kernematerialets store styrke. Dette er lavet af bio-kompatible materialer, som minimerer risikoen for allergiske reaktioner. Den gennemskinnelige glasur giver kronen fremragende æstetiske egenskaber, der genskaber skønheden ved naturlige tænder.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.