Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

KIRURGI

Tandkirurgi omfatter både kirurgiske indgreb i kæben, tandkødet og i munden.

Det er kun særligt erfarne tandlæger med en stor viden på området, som foretager kirurgiske indgreb. Hvis du står med et tandproblem, som kræver et kirurgisk indgreb, så er vi hos Alanya Dental Service et trygt valg. Vi arbejder professionelt og omsorgsfuldt, og vi har en stor viden om og erfaring med at foretage kirurgiske indgreb.

Hos os kan du derfor føle dig tryg ved at få lavet et kirurgisk indgreb, så du kan komme over dine tandgener og smerter.

Et kirurgisk indgreb kan for eksempel være nødvendigt, hvis du har en visdomstand, som bliver ved med at forsøge at bryde frem eller ligger uhensigtsmæssigt og skader de andre tænder. Tanden kan være forhindret i at vokse op, hvis der eksempelvis ikke er plads i munden, og det kan være generende og smertefuld at have en visdomstand, som igen og igen forsøger at vokse op et sted, hvor der ikke er plads. Hvis du oplever problemer med en visdomstand, kan du altid komme ind til en vurdering hos os. Vi har en stor viden om behandling af generende visdomstænder, og vi kan vurdere, om det er nødvendigt at fjerne tanden, og om der eventuelt skal et kirurgiske indgreb til.

Vi udfører alle former for kirurgiske indgreb, og vi har mange års erfaring. Hos Alanya Dental Service, sørger vi altid for at rådgive dig om det bedste valg i forhold til netop dit tandproblem. Vi tager os god tid til spørgsmål og inddragelse af dig som patient.

Hvis du er i tvivl, om du har behov for et kirurgisk indgreb, er du altid velkommen til at komme ind til en undersøgelse hos os. Her får du professionelle øjne på dit tandproblemer, og i dialog med dig finder vi frem til den behandling, som er den rigtige for dig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.