Alanya Dental Service – Tandlæge i Alanya
Oba Mah.23160 Sok.No:22 - Alanya Mandag - Lørdag 09:00-19:00 +90 530 099 33 25

PARODONTOSE

Paradentose er en betændelsestilstand i tandkødet, som kan være mere end mindre alvorlig.

Mange gange vil det være nok at give en grundig rensning af tænder og tandkød, for at kunne genskabe balancen i dit tandkød. En grundig daglig tandpleje med den rigtige tandbørsteteknik og brug af tandtråd har også en rigtig stor betydning i forhold til at undgå paradentose. Derfor kan en opfriskning af, hvordan du bedst muligt børster tænder, også nogle gange være tilstrækkeligt til at holde betændelsen væk.

Andre gange er paradentosen mere fremskreden, og her kan det være nødvendigt med en mere dybdegående tandrensning. Det kan være, hvis knoglerne i kæben også har taget skade af betændelsestilstanden. I nogle tilfælde vil det her også være nødvendigt at operere for at sikre, at du kan bevare dine tænder. I sidste ende kan meget fremskreden paradentose nemlig føre til tandløshed, hvis det ikke får den rette behandling i tide.

Den daglige, grundige tandrensning er derfor det vigtigste, du kan gøre, for at få undgå betændelse i tandkødet og paradentose. Hvis du oplever at have et ømt, irriteret tandkød, der nemt begynder at bløde, er det vigtigt at være ekstra grundig med tandrensningen og at holde godt øje. Hvis det ikke hurtigt bliver bedre, er det vigtigt at blive undersøgt af din tandlæge, så du kan få bekæmpet betændelsestilstanden, inden den forværres.

Hos Alanya Dental Service behøver du ikke at frygte dit tandlægebesøg. Vi har stor viden og erfaring med behandling af paradentose, og vi giver dig en grundig og effektfuld behandling, så balancen i dit tandkød bliver genoprettet hurtigst muligt.

Hos os er du i trygge hænder, og vores professionelle og kompetente medarbejdere sørger for at give dig den bedst mulige behandling. Vores mål er at have afslappede og trygge patienter, så derfor tilbyder vi en omsorgsfuld og forstående tilgang til behandlingen.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.